Ambiciózus ingatlan eladás tanácsadási csomag

120000 Ft

Ingatlan tulajdonosok saját erőből történő eladását támogató alap szintű tanácsadás.

 

Cikkszám: 20201003 Kategória:

Leírás

A tanácsadás keretében megkapod azt az induló információt és tudáscsomagot, amellyel képes leszel egyedül eladni ingatlanodat.
A tanácsadás eredményességéhez elengedhetetlenül fontos, hogy az ingatlannal kapcsolatos valamennyi információt teljes körűen és őszintén feltárjad számomra a munkánk során, valamint a megvalósítási javaslatokat megcsináljad.
Az eladásra szánt ingatlan adottságainak felmérését követően írásban megkapod egy külső szakértő, az IngatlanAngyal értékelését ingatlanod eladási lehetőségeiről, javaslatait, és valamennyi lent felsorolt dokumentumot.

Hogy néz ki és mit tartalmaz a tanácsadás folyamata?

 1. Az értékesítendő ingatlanról kitöltöd a kérdőívet.
 2. Online konzultáció esetében a vásárló az instrukciók szerint fotókat készítesz az ingatlanról, és elküldöd nekem.
 3. 90 perces személyes vagy online konzultáció, amely során a kérdőívben leírtak pontosítását kérem. Amennyiben ez szükséges, kiegészítem a személyesen látottakkal, továbbá tisztázzuk a célodat és erőforrásaidat, valamint  a kérdéseidet felteszed és megbeszéljük.
 4. Ezt követően feldolgozom a kérdőív és a konzultáció információit, és megírom számodra a csomag részét képező dokumentumokat.
 5. Elektronikus úton elküldöm neked a megadott emailcímre a következő dokumentumokat:
  • Ingatlanod piaci helyzetének elemzését. Ez a dokumentum tartalmazza a célcsoport meghatározását, az ingatlan előnyeit és hátrányait, az ingatlan tulajdoni lapja alapján az ingatlan jogi helyzetének áttekintését.
  • Az értékesítési projekttervet, ami egyúttal check-lista is.
  • Az eladással kapcsolatos javaslataimat.