IngatlanAngyal logó

Ingatlaneladás okosan 

Ingatlaneladás okosan 

Szeretnéd tavasszal eladni lakásodat?

Segítek, hogy megtanulj profin ingatlant eladni.

Ha Te is azok közé tartozol, akik ingatlanközvetítő nélkül szeretnék sikeresen eladni ingatlanukat, és készen állsz ezért tenni is,
akkor érdemes tovább olvasnod, mert tudom a megoldást.

Végtelen kínlódás

Elveszettség

Aggodalom

 Frusztráció

Tanácstalanság

Ismerős?

ingatlan eladás okosan

Miért van az, hogy hirdeted - hirdeted a lakásodat, de senki nem hív fel?

Hívnak páran, mindig reménykedsz, hogy most végre történik valami, de aztán végül egyik érdeklődőből sem lesz semmi komoly?

Stresszelsz, mert mindjárt itt a fizetési határidő a megvásárolt új lakásodra, de még nem tudtad eladni a sajátodat?

Fogalmad sincs, mit csinálsz rosszul: rossz az árazás, nem jó a hirdetési szöveg?

ingatlan eladás okosan

Képzeld el, mi lenne, ha holnaptól sorban állnának a komoly érdeklődők, akik mind a te lakásodat akarják megvenni!

Ugye milyen jó lenne?

Megmutatom, hogyan tudod ezt elérni.

A MEGOLDÁS:

INGATLANELADÁS OKOSAN
tanácsadási csomag

Mi is történik, ha megrendeled
az “Ingatlaneladás okosan” tanácsadási csomagot?

N

Előkészítés

 • Két dolgot kérek tőled: fotók készítését és egy kérdőív kitöltését.
 • A kitöltött kérdőív és fotóid alapján készülök a konzultációnkra, hogy abból a lehető legtöbbet kihozzuk.

1

N

Konzultáció & helyszíni szemle

 • A max 2 órás konzultáció alatt felmérem lakásod, házad állapotát, adottságait.
 • Megmondom, mit kellene tenned a sikeres eladás érdekében.
 • Válaszolok a kérdéseidre.

2

N

Az IngatlanAngyal dolgozik

Feldolgozom, elemzem ingatlanoddal kapcsolatos valamennyi információt, és megírom számodra azokat az anyagokat, amelyek részét képezik ennek a tanácsadási anyagnak.

3

N

Megkapod az IngatlanAngyaltól az elkészített anyagokat

Elektronikusan elküldöm neked a sikeres eladáshoz szükséges értékes anyagokat, amik részei ennek a tanácsadási csomagnak. (lásd alább)

4

N

Rajtad a világ szeme

A tanácsaim alapján megteszed a szükséges tennivalókat, majd elkezded hirdetni ingatlanodat a tanácsolt helyeken és módon, az általam írt hirdetési szöveggel.

5

Mit tartalmaz az “Ingatlaneladás okosan” tanácsadási csomag?

Z

Max. 2 órás helyszíni szemlét, ami egyben személyes konzultáció is. A konzultációra alaposan fel is készülök.

Z

Az ingatlan piaci helyzetének elemzését.

Z

Tennivalók listáját, hogy pontosan tudd, milyen változtatások, tennivalók szükségesek a sikerhez.

Z

Az ingatlan piaci árbecslését.

Z

A marketingterv elkészítését.

Z

Informális alaprajz elkészítését.

Z

Vevőmágnes, vonzó hirdetési szöveg megírását.

Z

Érdeklődők számára emlékeztető anyag összeállítását.

Z

Az értékesítés szakmai támogatását , 1 óra telefonos tanácsadás formájában, amit 3 részletben vehetsz igénybe.

Mi a menete a tanácsadásnak?

 • Miután megérkezett banki átutalásod, azonnal küldeni fogok egy kérdőívet, amelyben ingatlanoddal kapcsolatban teszek fel kérdéseket. Első lépésként ennek a kitöltését várom Tőled.
 • Ezenkívül fotók készítését is kérem. Pontos leírást kapsz erre vonatkozólag.
 • A helyszíni szemle &személyes konzultáció előfeltétele, hogy kitöltöd ezt a kérdőívet és elküldöd a fotókat. Az itt megjelenített adatok és információk nélkül nem tudok megfelelően készülni. A konzultáció hatékonyságát is nagyban növeli, hogy már sok mindent tudok az ingatlanodról.
 • Amikor megkaptam a kitöltött kérdőívet és a fotók, felhívlak, és egyeztetjük a konzultáció időpontját. Tőled is függ és a pillanatnyi leterheltségemtől is, mikorra tudjuk megbeszélni a konzultációt. 
 • A konzultáció során átbeszéljük a célodat, felmérem az ingatlan adottságait, és természetesen felteheted a kérdéseidet is. Átbeszéljük, hogy miket kellene tenned a sikeres eladás érdekében.
 • Ezt követően elkezdem készíteni számodra a dokumentumokat.

Hol történik a konzultáció?

A helyszíni szemle & konzultáció mindig ott történik, ahol az ingatlan van. Amennyiben az ingatlan Budapesten van, akkor a díjam tartalmazza a kiszállást. Amennyiben az ingatlan nem Budapesten van, akkor a tanácsadási díjon felül kiszállási díj is fizetendő.

Mennyi időn belül kapod meg a dokumentumokat?

Miután megtörtént a személyes, feldolgozom az információkat, amik rendelkezésemre állnak a konzultáció, a kérdőív és fotók alapján, megírom a dokumentumokat.

A konzultáció időpontjában meg fogom mondani, hogy aktuális projektjeimtől függően pontosan mikor kapod meg. Jó sok munkát beleteszek, de 1 héten belül általában kész szokott lenni.

Az érdeklődők számára készülő emlékeztető anyagot csak akkor tudom elkészíteni, ha megkapom tőled az eladásra felkészített lakásról, házról készült fotókat.  

Mit kapsz, ha megrendeled a “Ingatlaneladás okosan” tanácsadási csomagot?

 • Amennyiben már hirdeted az ingatlanodat, megmondom, mik voltak azok a problémák, amiért idáig nem jöttek az érdeklődők lakásod, házad iránt.
 • Megtudod, hogy lehet ezeket kijavítani.
 • Konzultációs lehetőséget, ahol többek között a kérdéseidre is választ kapsz.
 • A teljes értékesítési folyamatot átfogó, lépésről lépésre elmagyarázó iránymutatást kapsz.
 • Írásban megkapod az ingatlan piaci helyzetének elemzését, az ingatlan piaci árbecslését, a tennivalók listáját, a marketingtervet, továbbá informális alaprajzot, vonzó hirdetési szöveget, és az érdeklődők számára emlékeztető anyagot.
 • Olyan támogatást, amely megmutatja a sikeres eladáshoz vezető megvalósítási utat.
 • Többször hasznosítható tudásanyagot.

Miért jó ez neked?

 • Mert testre szabottan a te lakásod, házad eladását segítem.
 • Mert nem általános, hanem konkrét. A te céljaidnak és ingatlanodra vonatkozik.
 • Mert így gyorsabban és többért tudod eladni lakásodat, házadat.
 • Mert biztonságot ad, hiszen egy szakértő segíti a munkádat.
 • Mert így nem kell ingatlanközvetítői jutalékot fizetned.

Figyelem! Mit fontos tudnod még?

Nagyon fontos, hogy őszintén, mindent elmondj illetve megválaszolj a kérdőívben. Nem valós vagy hiányos információk alapján ugyanis nem fognak működni  tanácsaim.

Ezt a tanácsadási csomagomat azoknak ajánlom:

– akiknek az ingatlana nem jó állapotú, vagy

– nem akarnak home staginget alkalmazni.

Ezen kívül ki kell emelnem, hogy tanácsadási szolgáltatásom nem való mindenkinek. Csak azoknak, akik a sikeres eladás érdekében hajlandók dolgozni, energiát beletenni, időt és valamennyi pénzt rááldozni.

Ezt a tanácsadási csomagot semmiféleképpen nem ajánlom azoknak, akik nem tudnak vagy akarnak ingatlanuk eladásáért dolgozni,  és azoknak sem, akik nagyon elfoglaltak.

Mindent megteszek, hogy a legjobb testreszabott tanácsokat adjam neked, de az eladásra, mivel az a te munkádtól és döntéseidtől függ, nem tudok garanciát adni.

A félreértések elkerülése végett: az ingatlant te adod el, én a tanácsaimmal támogatlak ebben.

 

Rólam mondták

Éva egy tökéletesen felkészült, végtelenül profi szakember. Első beszélgetésünk alkalmával tisztáztuk, hogy a home-staginget nem (részben) felújítandó házakra találták ki, de ezzel együtt a ház és az én felkészítésem az eladási folyamatra nélkülözhetetlen óriási segítséget jelentett.

Ezt nem is lehetne szebben leírni, minthogy a jó társaság mellett Éva szolgáltatásának a haszna milliókban volt mérhető. Köszönöm ezúton is!!

                                                                                 Reszkető Diána

Éva javaslataival rávilágított arra, hogyan tehetnénk anyagi befektetés nélkül vonzóbbá a házat, valamint teljes projekttervet készített az eladási folyamatra. Így végre rendszerezetten, összefogóan láthattuk a lépéseket, feladatainkat, szükségleteinket.

Végre nem csak a cél volt ismert számunkra, hanem az odavezető út is. Évával való találkozás után azt éreztük, hogy 2 évig toporogtunk egy helyben, s végre elindultunk előre. Azóta pedig már az új Tulajdonos élvezheti a házikót. Köszönettel tartozunk ezért Neki! :-)”

Zoltai-Lencsés Brigitta

“A legtöbb ember életében vagy soha vagy nagyon ritkán ad el ingatlant, tehát semmiféle tapasztalattal nem rendelkezik az eladással kapcsolatban. Mi következik ebből..?
Egy ingatlanközvetítő igénybevétele…. majd egy óriási csalódás! Rengeteg pénzt kér, ezért semmit nem csinál, sőt inkább a leendő vevőt képviseli az eladótól várt pénzből.. hisz neki néhány milliós eladási árkülönbözet csak pár tízezer forint különbséget jelent…
Pontosan így jártam én is – mint megannyi sorstársam….

A Duna-kanyarban lévő nyaralóm eladása során jutottam el oda, hogy örömmel elfogadtam Éva segítségét.
Nem könnyű röviden megfogalmazni, mi történt ezután. Ami történt, az számomra maga volt a csoda! 

Éva fantasztikus, elkötelezett, hozzáértő szakmai segítségét mindenkinek, aki hozzám hasonló helyzetben van, csak jószívvel ajánlani tudom!”

Kovács Alíz

“Édesapám halálát követően, 2020 tavaszán hozta meg családunk azt a döntést, hogy a lakást értékesítjük. Ingatlan közvetítőt nem kívántunk igénybe venni, de örömmel vettük, amikor tanácsolták, vegyük igénybe Magyari Éva segítségét.

Az első találkozástól az eladásig erőt adott, hogy pontosan tudtuk, mikor mit kell csinálnunk, hogyan alakítsuk át úgy a lakást, hogy az alkalmas legyen a vevő számára a lakás valós méreteinek, értékeinek megismerésére. A lakást kell bemutatni, nem a korábban ott élők életét.

Ez a vezérgondolat segített minket abban is, hogy elfogadjuk, nem lehet mindent megőrizni.  A tanácsadás kiterjedt arra is, hogy a szükséges tennivalókat kivel javasolt elvégezni, így azok a feladatok is zökkenőmentesen megoldódtak.

A lakást ma már egy három gyermekes család lakja, mi pedig jó érzéssel gondolunk vissza az elválás folyamatára, amelyben erőt adott Éva biztonságot adó támogatása.”

Bíró Edit

Miért dolgozz velem?

 • Mert üzleti tapasztalatom, úgy, mint projektmenedzsment, értékesítés és marketing,  hatékonyan alkalmazhatók egy ingatlan eladási projekt esetében.
 • Üzleti és ingatlanközvetítői tudásomat, tapasztalatomat gyúrtam össze egy hatékony csomaggá: van, amit megtanítok és van, amit elkészítek neked.
 • Mert nem csak beszélek róla, hanem csináltam is: sikeresen eladtam saját erőből több családi ingatlant (volt köztük ház, lakás, nyaraló is), amivel közel 7 millió forint ingatlan közvetítői jutalékot takarítottam meg.
Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Milyen fizetési módok vannak?

Banki átutalással tudsz fizetni:

A megrendeléstől számítva 8 napon belül fizetendő a tanácsadás, amiről természetesen számlát kapsz.

Szükséges-e valamilyen tudás vagy előképzettség ehhez?

Nincs szükség előképzettségre. Egyet dolog kell: az internet alapvető használata nélkül nem fogod tudni feladni és kezelni a hirdetésed.

Mennyi idő alatt tudom az általad javasolt változtatásokat megcsinálni?

Ez attól függ, hogy mi a célod, illetve hogy mennyi feladatot kell elvégezned. Továbbá, hogy mennyi időd és energiád van erre. Nagyon változó. Van, akinek pár hét, másnak pedig három hónap szükséges. Függ az ingatlan nagyságától is. Egy 100 nm-es házat időigényesebb lehet, mint egy 50 nm-es lakást. De nem mindig, mivel nagyban függ az ingatlan állapotától is.

Kell-e valamilyen eszköz, amit használnom kell?

Számítógép/laptop szükséges, valamint színes nyomtatási lehetőség otthon vagy máshol, mivel az anyagokat mindet elektronikusan fogom eljuttatni neked.

Mi van, ha nem érek rá a munkám miatt hétköznap a konzultációra?

Igyekszem rugalmasan alkalmazkodni az igényedhez. Ha munkanapokon nem érsz rá, akkor hétvégén is rendelkezésre tudok állni. De elsősorban hétköznap szoktuk a konzultációt lebonyolítani.

Személyes konzultációt csak olyankor vállalok, amikor világos van. Így lehet ugyanis legjobban felmérni az ingatlan és környéke helyzetét.

Miért kell kitöltenem a kérdőívet?

A kérdőív neked is nagy segítség, mert összefoglalja lakásod, házad valamennyi fontos adatát, illetve a saját hozzáállásodat is.

Adatok, információk nélkül nem tudok tanácsadási munkát végezni. Az írásbeliség fontos a félreértések elkerülése végett. Például hogyan tudnám megírni lakásod vonzó hirdetési szövegét, ha nem tudok rengeteg adatot róla?

A helyszíni szemle & konzultáció így lesz hatékony, hiszen előtte már összefoglaltad az adatokat, és utána néztél annak, amit fejből nem tudtál. Én pedig át tudom tanulmányozni előre.

Ugyanez igaz a fotókra is. A fotók alapján jobban ismerem az eladandó ingatlant, már a konzultáció előtt. A kitöltött kérdőív és az elküldött fotók alapján készülök fel a konzultációra, hogy az a lehető leghatékonyabb legyen.

 

Milyen, az eladáshoz szükséges dokumentumokat kapsz meg készen?
 1. Ingatlanod piaci helyzetének elemzését.
 2. Ingatlanod piaci árbecslését.
 3. Ingatlanod eladásra történő felkészítéséhez a tennivalók listáját.
 4. Marketingtervet az eladáshoz .
 5. Informális alaprajzot.
 6. Vonzó hirdetési szöveget.
 7. Emlékeztető anyagot érdeklődők számára, akik megnézik lakásodat, házadat.

Kinek való ez a tanácsadási csomag? Ha bármelyik az alábbiak közül igaz rád, akkor ez a tanácsadási csomag neked való.

Ha bármelyik az alábbiak közül igaz rád, akkor ez a tanácsadási csomag neked való.

Örökölt ingatlanodat szeretnéd eladni, és kellene a szakmai segítség.

A lehető legtöbbet akarod kihozni ingatanod eladásából.

A lehető leghamarabb szeretnéd eladni lakásodat.

Szeretnéd adni lakásodat, de nem akarsz milliókat fizetni az ingatlanközvetítőknek.

Mennyibe kerül ez a tanácsadás?

Ilyen jellegű, ingatlan eladásra vonatkozó, komplex, egyénre szabott tanácsadást jelenleg nem találsz Magyarországon.  Tanácsadói munkám sokféle tudást, tapasztalatot is magában foglal: ingatlan eladási, ingatlanközvetítői és az üzleti életben szerzett szerteágazó tapasztalatot. Ingatlan eladási tanácsadásom díjazását az ingatlanközvetítői díjazáshoz lehet leginkább hasonlítani, bár fontos hangsúlyozni, hogy az én szolgáltatásom nem ingatlanközvetítés, hanem  tanácsadás. Tehát ez esetben ingatlanodat te adod el.
Az alábbi táblázatban 3% +ÁFA közvetítői díjat feltételezve kiszámoltam, mennyit kellene fizetni, négy ingatlan értéket például véve.

Amennyiben a tanácsadásomat veszed igénybe, akkor sokkal jobb feltételekkel tudod eladni ingatlanodat, és egyúttal a zsebedben marad a ingatlanközvetítői jutalék.

Ingatlan eladási ára Ingatlanközvetítői jutalék
30 millió        1 143 000 Ft
40 millió        1 524 000 Ft
50 millió        1 905 000 Ft
60 millió        2 286 000 Ft

 

Ezzel szemben a díjazásom jóval alacsonyabb, nem 2.000.000 Ft,  de még csak nem is 1.000.000 Ft.

A díjazásom nem függ az ingatlan értékétől.

 

Az “Ingatlaneladás okosan” tanácsadási csomag ára:
most mindösszesen 219 000 Ft.

 

Ezek az árak kizárólag Budapesten található ingatlanokra érvényesek, melyek nagysága maximálisan 100m². Amennyiben ingatlanod ennél nagyobb, kérj árajánlatot!

Amennyiben az ingatlan nem Budapesten található, akkor ezen felül kiszállási díj fizetendő.

Mivel egyedül dolgozok, és minden egyes ügyfelemmel személyesen foglalkozom, így aktuális kapacitásom függvényében tudok tanácsadást vállalni.

Szolgáltatásom csakis lakóingatlanokra vonatkozik, azaz lakásra, házra vagy nyaralóra, hétvégi házra. Vagyis pl. garázsra, szántóföldre stb. nem.

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha kifizetted és megkaptad a tanácsadást, de úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, ami a leírásban volt, jelezheted, és a teljes díjat visszakaphatod!

Jelentkezz most!

Kattints  a Megrendelem gombra, és ezt követően töltsd ki az adatokat az űrlapon!

Fizetni banki átutalással tudsz.  A fizetési határidő 8 nap.
Amint a befizetésed megérkezett, email-ben megkapod a kérdőívet és egyéb instrukciókat.

INGATLANELADÁS OKOSAN tanácsadási csomag

20 BUKTATÓ INGATLANELADÁSKOR

IRATKOZZ FEL HÍRLEVÉLÜNKRE ÉS MÁRIS TIÉD LEHET AZ AJÁNDÉK TANULMÁNY!