Home staging konzultáció

Igaz rád akárcsak az egyik is az alábbiak közül?

Hónapok óta hirdeted a lakásodat, de a kutya se hív fel.
Nem jönnek az érdeklődők, hogy megnézzék a lakásodat.
Fogalmad sincs, hogy mit kéne csinálni, hol rontottad el.
Rágod a körmöd, hogy vajon árat kellene-e csökkentened.
Hallottál már a home stagingről, de nem tudod, hogyan alkalmazd a lakásod
eladásánál.
amikor nem tudod eladni lakásodat

Ha csak az egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!
Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás!

A jó hírem számodra az, hogy létezik egy könnyen alkalmazható módszer arra, hogy lakásodat vonzó termékké alakítsd. Egy módszer, ami számodra is elérhető. Van más is, mint a reménykedés. Van más is, mint végső kétségbeesésedben ingatlanossal aláírni egy szerződést.

Ugyanis van egy módszer, amivel versenyelőnyre tudsz szert tenni és kiemeled ingatlanodat a tömegből, a rengeteg egyforma hirdetés közül. A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Képzeld le, mi lenne, ha holnaptól folyamatosan csörögne a telefonod és sorban állnának a komoly érdeklődők, akik mind a te lakásodat akarják megvenni!

Ugye milyen jó lenne? Megmutatom, hogyan tudod ezt elérni.

Mi a home staging?

A home staging nem egy új ötlet. Több mint 50 éve létezik már, és mint annyi minden, ez is Amerikából jött. Szó szerinti jelentése az ingatlan színpadra állítása, amit úgy kell értenünk, hogy az ingatlan felkészítése eladásra.

A home staging célja, hogy az ingatlan a lehető legmagasabb számú potenciális vevő számára vonzó legyen, és ezáltal gyorsabban és többért lehessen eladni.

Az amerikai NAR (National Association of Realtors = Ingatlan Ügynökök Nemzeti Szövetsége) kutatása alapján a vevők ügynökének a 83%-a szerint a home staging segíti a vevőket abban, hogy az ingatlant el tudják képzelni saját otthonukként.

A több évtizedes tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy a home stagingelt ingatlanok magasabb áron kelnek el, mint a piaci ár, és lerövidül az értékesítési idő is.

Mit kapsz a home staging konzultáció során?

Z

Egy 2 órás személyes konzultációt.

Z

Felmérem az ingatlant.

Z

Átbeszéljük ingatlanod előnyeit és hátrányait, és megérted, mire figyelj ezekkel kapcsolatban az eladási folyamat során.

Z

Megérted, mik voltak azok a problémák, amiért eddig nem jöttek az érdeklődők lakásod, házad iránt.

Z

Minden helyiségre vonatkozólag átbeszéljük a szükséges változtatásokat.

Hogyan néz ki a home staging konzultáció?

Előkészítés

  • Egy kérdőív kitöltését kérem tőled, amelyben az eladandó ingatlanról és céljaidról kérdezlek. Továbbá fotók készítését és elküldését. Ehhez majd kapsz részletes instrukciókat.
  • A kitöltött kérdőív és fotóid alapján készülök a konzultációnkra, hogy abból a lehető legtöbbet kihozzuk.

Konzultáció

  • Miután megkapom a kitöltött kérdőívet és a fotókat, és felkészülök ezek alapján, sor kerül a 2 órás személyes konzultációra.
  • A személyes találkozón a fotók és a kérdőív alapján kialakult képet pontosítom, és így egyértelműen tudni fogom ingatlanod adottságait és állapotát.
  • Helyiségről helyiségre haladva megbeszéljük a szükséges változtatásokat. 

“Éva szolgáltatásának a haszna milliókban volt mérhető.”

A szolgáltatásod haszna milliókban volt mérhető. Folyamatosan csöngött a telefonom. A nagy érdeklődés miatt mindössze egy hétig hirdettem a házat, a legjobb ajánlattevővel két nap alatt megállapodtunk, és két hét múlva már alá is írtuk az adásvételi szerződést.”

Reszkető Diána

“Szinte versenyeztek az emberek, hogy minél hamarabb jöhessenek megnézni. Két nap alatt sikerült eladni a nyaralót, jóval az eredeti elképzelés és a piaci ár felett.”

Kovács Alíz

Kinek hasznos a home staging konzultáció?

  • Aki tudatos eladó, és a lehető legtöbbet akarja kihozni lakása vagy háza eladásából, és hajlandó erre áldozni is,
  • Érti azt, hogy a home staging befektetés, ami bőven megtérül,
  • Nem hallott még arról, hogy az ingatlant fel kell készíteni a sikeres eladás érdekében és szeretné megtanulni,
  • A lehető leghamarabb szeretné eladni lakását.

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Milyen fizetési módok vannak?

Bankkártyával a Stripe biztonságos rendszerén keresztül és banki átutalással tudsz fizetni.

Bármilyen állapotú lakás, ház, nyaraló esetén érdemes ezt a tanácsadást igénybe vennem?

Nem. Kizárólag jó, felújított vagy újszerű állapotú ingatlanoknál. De amennyiben készen állsz a felújításra költeni eladás előtt, akkor felújítandó ingatlan esetén is.

Mennyi idő alatt tudod az általad javasolt változtatásokat megcsinálni?

Ez attól függ, hogy mi a célod, illetve hogy mennyi feladatot kell elvégezned. Továbbá, hogy mennyi időd és energiád van erre. Nagyon változó. Van, akinek pár hét, másnak pedig három hónap szükséges. Függ az ingatlan nagyságától is. Egy 100 nm-es házat időigényesebb lehet felkészíteni, mint egy 50 nm-es lakást. De nem mindig, mivel nagyban függ az ingatlan állapotától is.

Kell-e valamilyen eszköz, amit használnom kell?

Számítógép/laptop szükséges, valamint színes nyomtatási lehetőség otthon vagy máshol, mivel az anyagokat mindet elektronikusan fogom eljuttatni neked. 

Miért kell kitöltenem a kérdőívet?

A kérdőív neked is nagy segítség, mert összefoglalja lakásod, házad valamennyi fontos adatát, illetve a saját hozzáállásodat is.

Adatok, információk nélkül nem tudok tanácsadási munkát végezni. Az írásbeliség fontos a félreértések elkerülése végett. 

A személyes konzultáció így lesz hatékony, hiszen előtte már összefoglaltad az adatokat, és utána néztél annak, amit fejből nem tudtál. Én pedig át tudom tanulmányozni előre és fel tudok készülni. 

Ugyanez igaz a fotókra is. A fotók alapján jobban ismerem az eladandó ingatlant, már a konzultáció előtt. A kitöltött kérdőív és az elküldött fotók alapján készülök fel a konzultációra, hogy az a lehető leghatékonyabb legyen. 

Home staging tanácsadás

Mennyibe kerül a home staging konzultáció?

Ez a tudás MILLIÓKAT ÉR, hiszen a home staging segítségével a piaci átlagnál gyorsabban és a piaci átlagár felett tudod eladni ingatlanodat, sőt az eladhatatlanból eladható lesz. A home stagingre költött összeg befektetés, ami sokszorosan megtérül. További előny, hogy a home stagingelt lakás vagy ház ingatlanközvetítő nélkül is könnyen eladható, illetve bérbe adható.

Ennek a szolgáltatásnak a díja nem függ az ingatlan értékétől.

Home staging konzultáció ára: 45 000 Ft*

Amennyiben később a home staging megvalósításához is igénybe veszed a szolgáltatásomat, akkor a konzultáció díját beszámítom.

*Ez az ár kizárólag 100 négyzetméter alatti ingatlanokra érvényes. Ennél nagyobb ingatlan esetében kérlek, kérj árajánlatot!

*A home staging konzultációt kizárólag kizárólag budapesti ingatlanok esetében lehet igénybe venni. A budapesti kiszállási díj benne van a szolgáltatás díjában. 

Home staging tanácsadás
Tétel törlése Bélyegkép Termék Ár Mennyiség Részösszeg
× Home staging tanácsadás Home staging konzultáció 45000 Ft
45000 Ft

Számlázási adatok

Magyarország

Cég nevére nem tudunk számlát kiállítani, kizárólag magánszemélynek!

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Home staging konzultáció  × 1 45000 Ft
Részösszeg 45000 Ft
Összeg 45000 Ft
  • Kényelmes, gyors és biztonságos fizetés bankkártyával.