Home staging konzultáció

45000 Ft

A home staging konzultáció egy kétórás szóbeli tanácsadás, amely során az ingatlaneladó megérti, hogyan működik a home staging a valóságban, továbbá azt is, hogyan alkalmazza saját lakására a home staging elveit.  Ezenkívül a konzultáció során megtudja, hogy céljai és lehetőségei szerint hogyan lenne érdemes megvalósítani a home staginget saját ingatlanjára vonatkozóan.

Cikkszám: 20201004 Kategória:

Leírás

home staging konzultáció keretében átadom neked mindazt, amire az átütő sikerhez szükséged van. Ez egy szóbeli tanácsadás. Azokat a fogásokat osztom meg veled, amelyek a home stagingben hosszú ideje bevált módon működnek. Ingatlanodra vonatkozóan, a céljaidnak és lehetőségeidnek megfelelő elmondom, mit érdemes tenned, hogy a legtöbbet kihozd ingatlanod eladásából. Írásbeli anyag elkészítését nem tartalmazza.

Mit tartalmaz a home staging konzultáció?

  1. A fotók és a kérdőív segítségével felkészülést a konzultációra.
  2. Helyszíni kiszállást. Kizárólag budapesti ingatlanok vonatkozásában.
  3. Személyes konzultációt max. 2 órás időtartamban.
  4. Ingatlanod elemzését, azaz az előnyök és hátrányok feltárását – szóban.
  5. Tennivalók átbeszélését.

Ez az ár max.100 négyzetméteres budapesti lakásokra vagy házakra vonatkozik. Ennél nagyobb ingatlan esetén kérlek, kérj árajánlatot! Ez a szolgáltatás kizárólag budapesti ingatlanokra elérhető. Amennyiben a konzultációt követő egy hónapon belül home staging tanácsadást veszel igénybe, amely segítségével pontos útmutatót és segítséget kapsz a teljes home staging kivitelezéshez, akkor ennek a konzultációnak az árát beszámítom.

Érdekelhetnek még…