Így add el a lehető legjobb áron az ingatlanod!

7 tipp, amit csak a legprofibb ingatlanosok használnak – és neked is milliókat hozhat.

Ha szeretnéd megtudni, hogy:

  • mi alapján döntsd el, mennyiért hirdeted meg a lakásod vagy házad;
  • hogyan növeld meg aprópénzből akár milliókkal az ingatlanod értékét;
  • mire kell energiát fordítani, és mire nem, amikor felkészíted az ingatlant az eladásra;
  • mi az ingatlaneladás legfontosabb lépése, amivel a legtöbben nem is foglalkoznak;

…akkor töltsd le ezt a rövid e-bookot.

A helyzet az, hogy JÓL eladni egy ingatlant nem is olyan könnyű
(a mostani piacon meg pláne).

Rég elmúltak azok az idők, amikor elég volt, ha egész jó fotókkal feldobott az ember egy hirdetést, és ha nem volt extra magas az ár, és nagyjából rendben volt egy ingatlan, akkor viszonylag gyorsan el tudta adni.

A mostani piac a vevők piaca: sok az eladó, van választék bőven, és elég sokan vannak elég rossz helyzetben ahhoz, hogy nagyon sokat engedjenek a hirdetett árból.

Ha szeretnéd magad eladni az ingatlanod, de nem akarsz hónapokig kínlódni vele, ha megkímélnéd magad a kudarcoktól és a tipikus hibáktól, akkor töltsd le és olvasd el ezt a rövid e-bookot:

Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó

Magyari Éva vagyok, az Ingatlanangyal.

Sok-sok ház és lakás eladása során dolgoztam ki azt a módszert, amivel bárki el tudja adni a saját ingatlanát – sokszor jobban és gyorsabban, mint egy ingatlanközvetítő.

Az évek alatt rájöttem, hogy mik azok a tényezők, amiken egy ingatlan eladása múlik. Hogy mivel kell, és mivel nem érdemes foglalkozni – függően az ingatlan állapotától és a te céljaidtól.

Láttam, hol véreznek el azok, akik maguk kísérlik meg a lakásuk, házuk eladását. Mivel sokan kerestek meg akkor, amikor már feladták, vagy bajban voltak, mert még mindig nem volt vevőjük, úgy döntöttem, hogy megosztom azokkal a tudásom és a szisztémám, akik biztosra akarnak menni ezen a – mostanában különösen kedvezőtlen – piacon.

Ha szeretnéd tudni, hogyan indulj el, mire figyelj, amikor önállóan adod el a lakásod vagy házad, és ha kíváncsi vagy a legjobb tippjeimre, akkor iratkozz fel, és töltsd le ezt az e-bookot!