Hatékony segítség a sikeres ingatlan eladáshoz

Szolgáltatások ingatlan eladáshoz

i

Ingyenes tanulmány

Ebből az ingyenes tanulmányból megtudhatod, mi a saját erőből történő sikeres ingatlan eladás titka. Arról is írok, kiknek nem való az, hogy belevágjanak a saját eladásba.

t

Állapotfelmérés

Kezdd ott, ahol vagy! Ahhoz, hogy elindulj az ingatlan eladás útján, pontosan kell tudnod, mi a kiindulópont. Ehhez kérdd szakértői véleményemet! 

Tanácsadás

Ebben az ingatlanodra szabott útmutatásban minden benne van, amit az iskolában nem tanítanak, pedig elengedhetetlen életünk legnagyobb  értékű projektjénél.

Vajon miért van az, hogy az emberek többsége, amikor legnagyobb értékű vagyontárgya, azaz saját lakása vagy háza eladására rászánja magát, akkor ingatlan- közvetítőre bízza azt?

Sok oka lehet ennek.

Az egyik, hogy félünk tőle. Félünk, mert nagy értékről van szó. 10-20 év, másoknál egy egész élet munkáját testesíti meg az eladásra szánt ingatlan. Félünk az ingatlan eladástól, mert nem ismerjük a menetét, a folyamatát, a lépéseket. Vagy, mert olyan bonyolultnak tűnik, és nem ismert fogalmakkal kell szembenézni. Egy ingatlan eladása pénzügyi és jogi kérdéseket vet fel, ami szintén riasztó lehet az eladó számára, ha amúgy a mindennapjaiban vagy munkája során ezekkel a szakterületekkel nem foglalkozik. Az a tapasztalatom, hogy az emberek jelentős része irtózik a hivatalos ügyektől, papíroktól, jogi szövegektől, szerződésektől.

A másik ok, amiért ingatlanközvetítőre bízzuk lakásunk, házunk eladását, a szokás. Így szoktuk. A szüleink is, a szomszédaink is, meg a barátaink is.
De vajon törvényszerű-e ez? Természetesen nem. Hiszek abban, hogy az ingatlan tulajdonos képes eladni saját ingatlanát, hiszen ő a legérdekeltebb az eladásban, ráadásul ő ismeri legjobban azt az ingatlant. De ez két tényező még nem elég. Kell egy adag tudás is.

Az a jó hírem, hogy a sikeres ingatlan eladáshoz szükséges  ismeret, tudás megtanulható. Az IngatlanAngyal ebben segít.

 

Mivel az ingatlan eladók sokféle ismerettel rendelkeznek, és eltérőek az igényeik, többféle segítséget dolgoztunk ki számukra.

Szolgáltatások ingatlan eladáshoz

Kérdésed van?
Írj nekem!

 

Kérdésed van? Írj nekem!