Hatékony segítség a sikeres ingatlan eladáshoz

Szolgáltatások ingatlan eladáshoz

t

Iránytű ingatlan eladáshoz

Kezdd ott, ahol vagy! Ahhoz, hogy elindulj az ingatlan eladás útján, pontosan kell tudnod, mi a kiindulópont. Ehhez kérd szakértői véleményemet!

Home staging tanácsadás

Megkapod a kezdőlökést, hogy
saját magad fel tudd készíteni ingatlanodat az eladásra.
Gyakorlati útmutató a
kivitelezéshez.

Ingatlan eladási tanácsadás

Ebben az ingatlanodra szabott útmutatásban minden benne van, amit az iskolában nem tanítanak, pedig elengedhetetlen életünk legnagyobb  értékű projektjénél.

Vajon miért van az, hogy az emberek többsége, amikor legnagyobb értékű vagyontárgya, azaz saját lakása vagy háza eladására rászánja magát, akkor ingatlan- közvetítőre bízza azt?

Sok oka lehet ennek.

Az egyik, hogy félünk tőle. Félünk, mert nagy értékről van szó. 10-20 év, másoknál egy egész élet munkáját testesíti meg az eladásra szánt ingatlan. Félünk az ingatlan eladástól, mert nem ismerjük a menetét, a folyamatát, a lépéseket. Vagy, mert olyan bonyolultnak tűnik, és nem ismert fogalmakkal kell szembenézni. Egy ingatlan eladása pénzügyi és jogi kérdéseket vet fel, ami szintén riasztó lehet az eladó számára, ha amúgy a mindennapjaiban vagy munkája során ezekkel a szakterületekkel nem foglalkozik. Az a tapasztalatom, hogy az emberek jelentős része irtózik a hivatalos ügyektől, papíroktól, jogi szövegektől, szerződésektől.

A másik ok, amiért ingatlanközvetítőre bízzuk lakásunk, házunk eladását, a szokás. Így szoktuk. A szüleink is, a szomszédaink is, meg a barátaink is.
De vajon törvényszerű-e ez? Természetesen nem. Hiszek abban, hogy az ingatlan tulajdonos képes eladni saját ingatlanát, hiszen ő a legérdekeltebb az eladásban, ráadásul ő ismeri legjobban azt az ingatlant. De ez két tényező még nem elég. Kell egy adag tudás is.

Az a jó hírem, hogy a sikeres ingatlan eladáshoz szükséges  ismeret, tudás megtanulható. Az IngatlanAngyal ebben segít.

 

Mivel az ingatlan eladók sokféle ismerettel rendelkeznek, és eltérőek az igényeik, többféle segítséget dolgoztunk ki számukra.

Szolgáltatások ingatlan eladáshoz

Kérdésed van? Írj nekem!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ajándék 20 pontos ellenőrző listát kapsz az ingatlan eladás buktatóiról

close

20 BUKTATÓ INGATLAN ELADÁSKOR

IRATKOZZ FEL HÍRLEVÉLÜNKRE ÉS MÁRIS TIÉD LEHET AZ AJÁNDÉK TANULMÁNY!

Oszd meg másokkal is!