Ingatlaneladóknak segítek megvalósítani az álmukat!

Megmutatom az ingatlaneladás minden csínját-bínját, amire egy ingatlantulajdonosnak szüksége van az ármaximalizáláshoz. Azoknak segítek, akik  ingatlanközvetítő nélkül akarják eladni ingatlanukat.

Magyari Éva vagyok,

az Ingatlanangyal. A legrosszabbkor, 2008-ban kezdtem el árulni gyönyörűséges, fagerendás, különleges házunkat. Az eladására családi okokból kényszerültem. A válság utáni keserves években sikertelenül próbálkoztam. Először gondoltam, eladom egyedül. Miután hosszú ideig nem sikerült, az egyik nagy ingatlanközvetítő céggel kötöttem szerződést az eladásra. Aztán megint évek teltek el, de sem én, sem az ingatlanközvetítő nem tudtuk eladni. Az árból is engedtem már, de a siker csak nem jött.

Hat évvel később, 2014  őszén, egy napon belém nyilallt Albert Einstein mondása:

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Miért gondolom, hogyha sok éven keresztül ugyanúgy próbálkozom, ugyanazzal a módszerrel akarom eladni a házamat, akkor majd egyszer más lesz az eredmény, és eljön a siker?

Magyari Éva Ingatlanangyal

Így lettem ingatlaneladási tanácsadó…

Elhatároztam, utána járok a sikeres ingatlaneladás titkának. Tudtam, az elemek bizonyos részét már ismerem, hiszen az üzleti szemléletet nem kellett tanulnom multinacionális cégeknél eltöltött vezetői tapasztalatom és tanulmányaim miatt. Az se volt kérdés, hogy a marketing, és ennek részeként a hirdetési szöveg, a fotók és az alaprajz elengedhetetlenül szükségesek. Az ügyfél-központúság, így az érdeklődők, vevők magas színvonalú kiszolgálása több évtizede munkáim révén természetes hozzáállásom. Ha nem a válság utáni években vagyunk, és nem egy különleges ingatlanról lett volna szó, akkor valószínűleg a meglévő elemek segítségével már rég eladtam volna. De azokban a nehéz években még kellett valami plusz…..

Miután felfedeztem és megtanultam ezt a pluszt is, sikeresen eladtam házunkat, annyiért, amennyiért szerettem volna, majd a kialakított módszeremmel több családi ingatlant is értékesítettem. Ekkor elhatároztam, hogy mindazt a tudást, ami egy sikeres ingatlan eladáshoz szükséges, megosztom, átadom és megtanítom másoknak is. Így lettem ingatlan tanácsadó.

Azért jött létre az IngatlanAngyal, hogy az ingatlan eladásban segítséget nyújtsak, vagyis, hogy az ingatlan eladókat hozzá segítsem ingatlanuk sikeres eladásához.

Az a hitvallásom, hogy halászni tanítok meg, és nem halat adok. Hosszútávra szóló tudást adok: amit megtanítok, azt újabb és újabb ingatlan eladásánál is tudja alkalmazni ügyfelem. Az ingatlan eladás nem ördöngösség, és egy ingatlan tanácsadó segítségével hatékonyan kivitelezhető.

Ezekben az iskolákban tanultam és szereztem diplomát, végzettséget:

 • Ingatlanközvetítői szakképesítés (2022)
 • Coach Akadémia (2010-2011)
 • Budapesti Műszaki Főiskola, Keleti Károly Gazdasági Kar,Üzleti tanácsadás (coach) szak (2008-2009)
 • Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar, MSc program, Menedzsment & Üzleti tanácsadás szak (2005-2008)
 • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem,Közgazdasági Továbbképző Intézet, Pénzügy szak (1991-1993)
 • Külkereskedelmi Főiskola, Külkereskedelmi áruforgalmi szak (1984-1987)

Többek között ezeken a tréningeken csiszolódtam:

 • Project Management Programme, Impl.C. Group, Dánia 2019
 • Home staging tanfolyam, Budapest 2015
 • “Vezetésre törve”, Management Centre Europe, London 2000
 • “Professzionális visszajelzés és fejlődés”, KJS, Zürich 1996
 • “Vezetővé válás fejlődés által”, GOLD, KJS, Zürich 1995
 • “Hatékony üzleti prezentáció”, HPS-Ausztria, Budapest 1994
 • “Pénzügyi analízis”, MicroMentor Inc., Zürich 1994
 • “Lépések a hatékony problémamegoldáshoz”, STEPS, Philip Morris Inc., Koppenhága 1994
ingatlan eladás

A segítségemmel sikeresen eladott ingatlanok

aszófői nyaraló elölről

Balatoni nyaraló

pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással

Pátyi családi ház

rózsadombi lakás nappali részlet

Rózsadombi lakás

Magyari Éva – Ingatlaneladási tanácsadó
Vélemények

A szolgáltatásod haszna milliókban volt mérhető. Folyamatosan csöngött a telefonom. A nagy érdeklődés miatt mindössze egy hétig hirdettem a házat, a legjobb ajánlattevővel két nap alatt megállapodtunk, és két hét múlva már alá is írtuk az adásvételi szerződést.”

Reszkető Diána

“Szinte versenyeztek az emberek, hogy minél hamarabb jöhessenek megnézni. Két nap alatt sikerült eladni a nyaralót, jóval az eredeti elképzelés és a piaci ár felett.”

Kovács Alíz