Magyari Éva – Ingatlan eladási tanácsadó, home staging szakértő

A legrosszabbkor, 2008-ban kezdtem el árulni gyönyörűséges, fagerendás, különleges házunkat. Az eladására családi okokból kényszerültem. A válság utáni keserves években sikertelenül próbálkoztam. Először gondoltam, eladom egyedül. Miután hosszú ideig nem sikerült, az egyik nagy ingatlanközvetítő céggel kötöttem szerződést az eladásra. Aztán megint évek teltek el, de sem én, sem az ingatlanközvetítő nem tudtuk eladni. Az árból is engedtem már, de a siker csak nem jött.

Hat évvel később, 2014  őszén, egy napon belém nyilallt Albert Einstein mondása:

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Miért gondolom, hogyha sok éven keresztül ugyanúgy próbálkozom, ugyanazzal a módszerrel akarom eladni a házamat, akkor majd egyszer más lesz az eredmény, és eljön a siker?

Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó
pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással
pátyi családi ház ebédlő

Így lettem ingatlan eladási tanácsadó…

Elhatároztam, utána járok a sikeres ingatlan eladás titkának. Tudtam, az elemek bizonyos részét már ismerem, hiszen az üzleti szemléletet nem kellett tanulnom multinacionális cégeknél eltöltött vezetői tapasztalatom és tanulmányaim miatt. Az se volt kérdés, hogy a marketing, és ennek részeként a hirdetési szöveg, a fotók és az alaprajz elengedhetetlenül szükségesek. Az ügyfél-központúság, így az érdeklődők, vevők magas színvonalú kiszolgálása több évtizede munkáim révén természetes hozzáállásom. Ha nem a válság utáni években vagyunk, és nem egy különleges ingatlanról lett volna szó, akkor valószínűleg a meglévő elemek segítségével már rég eladtam volna. De azokban a nehéz években még kellett valami plusz…..

Miután felfedeztem és megtanultam ezt a pluszt is, sikeresen eladtam házunkat, annyiért, amennyiért szerettem volna, majd a kialakított módszeremmel több családi ingatlant is értékesítettem. Ekkor elhatároztam, hogy mindazt a tudást, ami egy sikeres ingatlan eladáshoz szükséges, megosztom, átadom és megtanítom másoknak is. Így lettem ingatlan tanácsadó.

Azért jött létre az IngatlanAngyal, hogy az ingatlan eladásban segítséget nyújtsak, vagyis, hogy az ingatlan eladókat hozzá segítsem ingatlanuk sikeres eladásához.

Az a hitvallásom, hogy halászni tanítok meg, és nem halat adok. Hosszútávra szóló tudást adok: amit megtanítok, azt újabb és újabb ingatlan eladásánál is tudja alkalmazni ügyfelem. Az ingatlan eladás nem ördöngösség, és egy ingatlan tanácsadó segítségével hatékonyan kivitelezhető.

pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással
pátyi családi ház ebédlő

Mint ingatlan tanácsadó a misszióm:

Az vezérel, hogy ingatlan eladási tanácsadóként a lehető legtöbb ingatlan eladónak átadjam azt a tudásanyagot, amivel egyedül, saját erőből képes lakását vagy házát eladni.

ingatlan eladási tanácsadás

Ingatlan eladási tanácsadóként és home staging szakértőként arra törekszem, hogy ügyfeleim többért, gyorsabban és kevesebb stresszel  adják el lakásukat, vagyis, hogy az ingatlan eladás ne legyen rémálom. Hiszen a célom a hatékony ingatlan eladás.

Saját ingatlanaink eladása életünk legnagyobb értékű tranzakciói közé tartoznak, és nem mindegy, hogy mennyit hozunk ki belőle.

Közvetve ahhoz kívánok munkámmal hozzájárulni, hogy emelkedjen a magyar ingatlan adásvételi kultúra színvonala:

 • Igényesebben, kulturáltabban történjen az ingatlan eladás, mint ma.
 • Az eladók értéket teremtsenek, amikor ingatlanukat felkínálják eladásra.
 • Az ingatlanukat eladók jobban megértsék, hogyan kell a vevők igényeit kielégíteni, miközben ez által ők maguk is jól járnak.

Ennek eredményeképpen több elégedett eladó és vevő legyen az ingatlanpiacon.

Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó vagyok
Miért hallgass rám?

 

R

Mert saját bőrömön is megtapasztaltam

Az elmúlt években jónéhány családi ingatlant adtam el, és hoztam tető alá  az adásvételi szerződésüket. Amiket ügyfeleimnek tanácsolok, azt saját magam is végig csináltam többször is.

R

Mert sok pénzt spórolhatsz meg

Az elmúlt években a saját erőből eladott ingatlan eladásokkal közel 7 millió forint ingatlan közvetítői jutalékot spóroltam meg magamnak.

R

Mert rendelkezem a megfelelő tudással

Közgazdász végzettségemnek és a multinacionális cégeknél betöltött vezetői pozícióimnak köszönhetően pénzügyi, marketing és értékesítési ismereteim is jelentős részeit képezik az IngatlanAngyal módszerének.

R

Mert kipróbált projekt szemlélettel állok az ingatlan eladáshoz

Üzleti karrierem során különböző nagyságú és komplexitású projekteket menedzseltem és vezettem. Az itt szerzett tapasztalataim sikeresen bevethetők az ingatlan eladásnál is. Ugyanis projekt nemcsak az üzleti életben van, hanem a magánéletben is. Egy ingatlan tulajdonos számára saját ingatlanának az eladása egy projekt, és sokkal sikeresebben lehet azt végrehajtani, ha projekt szemlélettel állunk hozzá.

R

Mert a módszerem alapja a home staging

Home staging szakértő vagyok, aki ingatlan tulajdonosoknak segít ingatlanukat felkészíteni eladásra vagy bérbeadásra. 2015 februárjában az első hazai home staging tanfolyam résztvevőjeként megtanultam a home staging szemléletet és alapelveit, amelyet saját ingatlanaim eladásánál azonnal hasznosítani tudtam. A Magyar Home Staging Egyesület tagja vagyok.

R

Mert tapasztalt coach és tanácsadó vagyok

Karrierem során tanácsadóként és coachként is dolgoztam, és az IngatlanAngyal módszerében tanácsadás és coaching elemeket is belegyúrtam a hatékonyság érdekében. Ingatlan tanácsadóként az ingatlan eladással kapcsolatban tudok többféle segítséget nyújtani az ingatlan eladóknak. 

ingatlan eladási tanácsadás
ingatlan eladási tanácsadás
ingatlan eladási tanácsadás

Idáig ezekben az iskolákban tanultam és szereztem diplomát:

 • Coach Akadémia (2010-2011)
 • Budapesti Műszaki Főiskola, Keleti Károly Gazdasági Kar,Üzleti tanácsadás (coach) szak (2008-2009)
 • Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar, MSc program, Menedzsment & Üzleti tanácsadás szak (2005-2008)
 • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem,Közgazdasági Továbbképző Intézet, Pénzügy szak (1991-1993)
 • Külkereskedelmi Főiskola, Külkereskedelmi áruforgalmi szak (1984-1987)

Többek között ezeken a tréningeken csiszolódtam:

 • Ingatlanközvetítő szakképesítés, Budapest 2022 
 • Project Management Programme, Impl.C. Group, Dánia 2019
 • Home staging tanfolyam, Budapest 2015
 • “Vezetésre törve”, Management Centre Europe, London 2000
 • “Professzionális visszajelzés és fejlődés”, KJS, Zürich 1996
 • “Vezetővé válás fejlődés által”, GOLD, KJS, Zürich 1995
 • “Hatékony üzleti prezentáció”, HPS-Ausztria, Budapest 1994
 • “Pénzügyi analízis”, MicroMentor Inc., Zürich 1994
 • “Lépések a hatékony problémamegoldáshoz”, STEPS, Philip Morris Inc., Koppenhága 1994
ingatlan eladás

Most akarod eladni ingatlanodat, de nem tudod, hogyan vágj bele?

Most akarod eladni ingatlanod, de nem tudod, hogyan vágj bele?

A segítségemmel sikeresen eladott ingatlanok

aszófői nyaraló elölről

Balatoni nyaraló

pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással

Pátyi családi ház

rózsadombi lakás nappali részlet

Rózsadombi lakás

Magyari Éva – Ingatlan eladási tanácsadó
Vélemények

“Az ember csak kevésszer jut el oda, hogy ilyen nagy értékű vagyontárgyat adjon el, így voltam vele én is az első lakásom eladásánál. Nézegettem egyedül a piacot, próbáltam kitalálni, hogyan kellene, hogy a legjobb árat kapjam a lakásomért. Teltek az órák, a napok, mire rájöttem, hogy ehhez egyszerűen nem értek. Ekkor találtam meg Évát.

Már az első konzultáció alatt mondott olyan tippet, amivel több százezer forintot spórolt, amivel már anyagilag is többszöresen megérte. Időben is rengeteget spórolt meg, hogy összeszedte a fontos információkat és nem nekem kellett, őket megtalálni. Éva szuper segítőkész, érti a dolgát, ha lakáseladáson töröd a fejed, akkor mindenképp megéri hozzá fordulni.”

Nagy Attila

“Évával egy korábbi közös munka alkalmával ismerkedtem meg, így amikor jött az a lehetőség, hogy támogatja a 2 éve árult szentendrei nyaraló eladási munkálatait, nagyon boldog voltam, hiszen tudtam, hogy egy rendkívül kedves, közvetlen, intelligens, rendszerezett és végtelenül maximalista Hölgy fog nekünk segédkezni.

A 2 éves eladási folyamat során próbáltuk önállóan értékesíteni az ingatlant, majd bevontunk egy nagy, ismert, ingatlan értékesítéssel foglalkozó hálózatot is. Eredménytelenül.

Ezt követően jött a képbe Éva munkássága és néhány találkozó, terepszemle, hosszas konzultáció után Éva javaslataival rávilágított arra, hogyan tehetnénk anyagi befektetés nélkül vonzóbbá a házat, valamint teljes projekttervet készített az eladási folyamatra, így végre rendszerezetten, összefogóan láthattuk a lépéseket, feladatainkat, szükségleteinket.

Végre nem csak a cél volt ismert számunkra, hanem az odavezető út is. Évával való találkozás után azt éreztük, hogy 2 évig toporogtunk egy helyben, s végre elindultunk előre. Azóta pedig már az új Tulajdonos élvezheti a házikót. Köszönettel tartozunk ezért Neki! :-)”

Zoltai-Lencsés Brigitta

“Édesapám halálát követően, 2020 tavaszán hozta meg családunk azt a döntést, hogy a lakást értékesítjük. Ingatlan közvetítőt nem kívántunk igénybe venni, de örömmel vettük, amikor tanácsolták, vegyük igénybe Magyari Éva segítségét. A hetven éve a család által lakott lakástól való megválás nem könnyű útján mind tartalmi, mind pedig érzelmi támogatást kaptunk.

Az első találkozástól az eladásig erőt adott, hogy pontosan tudtuk, mikor mit kell csinálnunk, hogyan alakítsuk át úgy a lakást, hogy az alkalmas legyen a vevő számára a lakás valós méreteinek, értékeinek megismerésére. A lakást kell bemutatni, nem a korábban ott élők életét, tehát csak olyan mértékben maradjon bútorozott a lakás, amely alkalmas a polgári miliő bemutatására.

Ez a vezérgondolat segített minket abban is, hogy elfogadjuk, nem lehet mindent megőrizni. Ahogy egyre tágasabb lett a lakás, úgy lett könnyebb a lelki elválás is, nagyon hálásak voltunk, hogy átsegített minket ezen a folyamaton. A tanácsadás kiterjedt arra is, hogy a szükséges tennivalókat kivel javasolt elvégezni, így azok a feladatok is zökkenőmentesen megoldódtak.

A lakást ma már egy három gyermekes család lakja, mi pedig jó érzéssel gondolunk vissza az elválás folyamatára, amelyben erőt adott Éva biztonságot adó támogatása.”

Bíró Edit

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ajándék 20 pontos ellenőrző listát kapsz az ingatlan eladás buktatóiról

close

20 BUKTATÓ INGATLAN ELADÁSKOR

IRATKOZZ FEL HÍRLEVÉLÜNKRE ÉS MÁRIS TIÉD LEHET AZ AJÁNDÉK TANULMÁNY!