Magyari Éva – Ingatlaneladási tanácsadó, home staging szakértő

A legrosszabbkor, 2008-ban kezdtem el árulni gyönyörűséges, fagerendás, különleges házunkat. Az eladására családi okokból kényszerültem. A válság utáni keserves években sikertelenül próbálkoztam. Először gondoltam, eladom egyedül. Miután hosszú ideig nem sikerült, az egyik nagy ingatlanközvetítő céggel kötöttem szerződést az eladásra. Aztán megint évek teltek el, de sem én, sem az ingatlanközvetítő nem tudtuk eladni. Az árból is engedtem már, de a siker csak nem jött.

Hat évvel később, 2014  őszén, egy napon belém nyilallt Albert Einstein mondása:

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Miért gondolom, hogyha sok éven keresztül ugyanúgy próbálkozom, ugyanazzal a módszerrel akarom eladni a házamat, akkor majd egyszer más lesz az eredmény, és eljön a siker?

Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó
pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással
pátyi családi ház ebédlő

Így lettem ingatlaneladási tanácsadó…

Elhatároztam, utána járok a sikeres ingatlaneladás titkának. Tudtam, az elemek bizonyos részét már ismerem, hiszen az üzleti szemléletet nem kellett tanulnom multinacionális cégeknél eltöltött vezetői tapasztalatom és tanulmányaim miatt. Az se volt kérdés, hogy a marketing, és ennek részeként a hirdetési szöveg, a fotók és az alaprajz elengedhetetlenül szükségesek. Az ügyfél-központúság, így az érdeklődők, vevők magas színvonalú kiszolgálása több évtizede munkáim révén természetes hozzáállásom. Ha nem a válság utáni években vagyunk, és nem egy különleges ingatlanról lett volna szó, akkor valószínűleg a meglévő elemek segítségével már rég eladtam volna. De azokban a nehéz években még kellett valami plusz…..

Miután felfedeztem és megtanultam ezt a pluszt is, sikeresen eladtam házunkat, annyiért, amennyiért szerettem volna, majd a kialakított módszeremmel több családi ingatlant is értékesítettem. Ekkor elhatároztam, hogy mindazt a tudást, ami egy sikeres ingatlan eladáshoz szükséges, megosztom, átadom és megtanítom másoknak is. Így lettem ingatlan tanácsadó.

Azért jött létre az IngatlanAngyal, hogy az ingatlan eladásban segítséget nyújtsak, vagyis, hogy az ingatlan eladókat hozzá segítsem ingatlanuk sikeres eladásához.

Az a hitvallásom, hogy halászni tanítok meg, és nem halat adok. Hosszútávra szóló tudást adok: amit megtanítok, azt újabb és újabb ingatlan eladásánál is tudja alkalmazni ügyfelem. Az ingatlan eladás nem ördöngösség, és egy ingatlan tanácsadó segítségével hatékonyan kivitelezhető.

pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással
pátyi családi ház ebédlő


Miért hallgass rám?

 

R

Mert saját bőrömön is megtapasztaltam

Jónéhány családi ingatlant adtam el, és hoztam tető alá  az adásvételi szerződésüket. Amiket ügyfeleimnek tanácsolok, azt saját magam is végig csináltam többször is.

R

Mert sok pénzt spórolhatsz meg

Az elmúlt években a saját erőből eladott ingatlan eladásokkal közel 7 millió forint ingatlan közvetítői jutalékot spóroltam meg magamnak.

R

Mert rendelkezem a megfelelő tudással

Közgazdász végzettségemnek és a multinacionális cégeknél betöltött vezetői pozícióimnak köszönhetően pénzügyi, marketing és értékesítési ismereteim is jelentős részeit képezik az IngatlanAngyal módszerének.

R

Mert kipróbált projekt szemlélettel állok az ingatlaneladáshoz

Üzleti karrierem során különböző nagyságú és komplexitású projekteket menedzseltem és vezettem. Az itt szerzett tapasztalataim sikeresen bevethetők az ingatlaneladásnál is. Ugyanis projekt nemcsak az üzleti életben van, hanem a magánéletben is. Egy ingatlan tulajdonos számára saját ingatlanának az eladása egy projekt, és sokkal sikeresebben lehet azt végrehajtani, ha projekt szemlélettel állunk hozzá.

R

Mert a módszerem alapja a home staging

Home staging szakértő vagyok, aki ingatlan tulajdonosoknak segít ingatlanukat felkészíteni eladásra vagy bérbeadásra. 2015 februárjában az első hazai home staging tanfolyam résztvevőjeként megtanultam a home staging szemléletet és alapelveit, amelyet saját ingatlanaim eladásánál azonnal hasznosítani tudtam. A Magyar Home Staging Egyesület tagja vagyok.

R

Mert tapasztalt coach és tanácsadó vagyok

Karrierem során tanácsadóként és coachként is dolgoztam, és az IngatlanAngyal módszerében tanácsadás és coaching elemeket is belegyúrtam a hatékonyság érdekében. Ingatlan tanácsadóként az ingatlaneladással kapcsolatban tudok többféle segítséget nyújtani az ingatlan eladóknak. 

ingatlan eladási tanácsadás
ingatlan eladási tanácsadás
ingatlan eladási tanácsadás

Idáig ezekben az iskolákban tanultam és szereztem diplomát:

 • Coach Akadémia (2010-2011)
 • Budapesti Műszaki Főiskola, Keleti Károly Gazdasági Kar,Üzleti tanácsadás (coach) szak (2008-2009)
 • Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar, MSc program, Menedzsment & Üzleti tanácsadás szak (2005-2008)
 • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem,Közgazdasági Továbbképző Intézet, Pénzügy szak (1991-1993)
 • Külkereskedelmi Főiskola, Külkereskedelmi áruforgalmi szak (1984-1987)

Többek között ezeken a tréningeken csiszolódtam:

 • Ingatlanközvetítő szakképesítés, Budapest 2022 
 • Project Management Programme, Impl.C. Group, Dánia 2019
 • Home staging tanfolyam, Budapest 2015
 • “Vezetésre törve”, Management Centre Europe, London 2000
 • “Professzionális visszajelzés és fejlődés”, KJS, Zürich 1996
 • “Vezetővé válás fejlődés által”, GOLD, KJS, Zürich 1995
 • “Hatékony üzleti prezentáció”, HPS-Ausztria, Budapest 1994
 • “Pénzügyi analízis”, MicroMentor Inc., Zürich 1994
 • “Lépések a hatékony problémamegoldáshoz”, STEPS, Philip Morris Inc., Koppenhága 1994
ingatlan eladás

A segítségemmel sikeresen eladott ingatlanok

aszófői nyaraló elölről

Balatoni nyaraló

pátyi családi ház hátsó terasz kerti kilátással

Pátyi családi ház

rózsadombi lakás nappali részlet

Rózsadombi lakás

Magyari Éva – Ingatlaneladási tanácsadó
Vélemények

A szolgáltatásod haszna milliókban volt mérhető. Folyamatosan csöngött a telefonom. A nagy érdeklődés miatt mindössze egy hétig hirdettem a házat, a legjobb ajánlattevővel két nap alatt megállapodtunk, és két hét múlva már alá is írtuk az adásvételi szerződést.”

Reszkető Diána

“Szinte versenyeztek az emberek, hogy minél hamarabb jöhessenek megnézni. Két nap alatt sikerült eladni a nyaralót, jóval az eredeti elképzelés és a piaci ár felett.”

Kovács Alíz