Impresszum

Az üzemeltető adatai

Az üzemeltető neve: Magyari Éva E.V.
Az üzemeltető székhelye: 7100 Szekszárd, Vincellér utca 39.
Az üzemeltető postacíme: 1027 Budapest, Kandó Kálmán utca 1.
Az üzemeltető nyilvántartási száma: 53937441
Az üzemeltető adószáma: 69962095-1-37

Az üzemeltető elérhetőségei

E-mail: info_kukac_ingatlanangyal.hu
Mobil: +36 30 966 1035

Az üzemeltető weboldalának tárhelyszolgáltatója

Név: NetMasters Europe Kft.
Székhely: 1105 Budapest, Cserkesz u. 32.
Mobil: +36 30 923 4646
E-mail: szia@netmasters.hu

Szerzői jogokról

A Honlap tartalma szerzői műnek minősül a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1. § (1) bekezdése értelmében, szerzői jogi védelem alatt áll minden egyes része. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a Honlap bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak terjesztésének tekintetében. Tilos a Honlapon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének, képek, szövegek használata, letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása, publikálása és értékesítése a Szolgáltató írásos engedélye nélkül, továbbá tilos a Honlapot módosító, kártékony alkalmazások használata, ugyanezen törvény 16. § (1) bekezdése szerint. Szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy a Honlapról, valamint adatbázisunkból történő anyagok, képek, videók, szövegek átvételére kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulása esetén van lehetőség, forrásmegjelölés feltüntetése mellett.

Hasonlóképpen a Szolgáltató szerzői jogvédelme alatt állnak azok a dokumentumok, információk, amelyeket Megrendelő/Felhasználó kap akár a fizetős, akár az ingyenes szolgáltatás nyújtása során, így Szolgáltatónak kizárólagos joga van azok felhasználásához, terjesztéséhez és átdolgozásához. Ezen anyagok sem egészükben, sem részleteikben nem használhatóak fel Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

INGYENES

20 buktató
ingatlaneladáskor

Árajánlatot itt kérhetsz

info@ingatlanangyal.hu

Vélemények

Reka Koczka
Reka Koczka
2022-12-06
Éva nagy szakértelemmel rendelkező, kiváló ingatlan eladási tanácsadó. 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek segítségre lenne szüksége ingatlan eladással kapcsolatos ügyekben. Éva szaktudása több területre is kiterjed, így remek tanácsokkal, tippekel látja majd önt is el, ahogy engem is.
Csaba Horváth
Csaba Horváth
2022-08-28
Egy: Ingatlanangyal kedves és okos hölgy. Kettő: Nagyon ért ahhoz amit csinál, így nemcsak a felmerülő kérdésekre adja meg a jó választ, de azokra is, amelyek (még) fel sem merültek. Három: Ingatlan ügyekben nagyon otthon van, ha bizonyos ritka témákban mégsem annyira, akkor utánanéz. Négy: Mivel érti a dolgát, meg is kéri az árát. Öt: Mivel érti a dolgát, az útmutatása felbecsülhetetlen értékű. Hat: Az egyenleg így mindig pozitív és jókora szám lesz. Hét: Hálásan köszönöm, Éva!
Diána Reszkető
Diána Reszkető
2022-08-13
Éva egy tökéletesen felkészült, végtelenül profi szakember. Első beszélgetésünk alkalmával tisztáztuk, hogy a home-staginget nem (részben) felújítandó házakra találták ki, de ezzel együtt a ház és az én felkészítésem az eladási folyamatra nélkülözhetetlen óriási segítséget jelentett. Ezt nem is lehetne szebben leírni, minthogy a jó társaság mellett Éva szolgáltatásának a haszna milliókban volt mérhető. Köszönöm ezúton is!!
Judit Antal-Pap
Judit Antal-Pap
2022-08-02
Mindenkinek ajánlom ezt a kedves hölgyet, ha pénzt akar spórolni a házeladás során.
Ildikó Kovács
Ildikó Kovács
2022-04-18
Nagyon megnyerő volt a telefonos konzultáció, Éva nagyon kedves segítőkész volt, és olyan dolgokra is rávilágított amikre egyáltalán nem gondoltam, hogy figyelni kell vagy fontos lehet. Felhívta a figyelmem, a hiányosságokra, és elmondta,hogyan tudok javítani a jelenlegi állapoton. Nagyon hálás vagyok neki mert az általa javasolt változtatásokkal sokkal kedvezőbb áron tudom meghirdetni, illetve eladni lakásomat.Rengeteget segített a lakásértékelés abban, hogy tisztábban lássam a dolgokat.
János Orgován
János Orgován
2022-02-21
Köszönöm szépen az önzetlen segítségét és tanácsadását! Nagyon sokat segített! Bátran tudom ajánlani mindenkinek!! Köszönettel: János
Zoltan Lehoczky
Zoltan Lehoczky
2022-01-24
Az IngatlanAngyallal értelmet nyer a know-how, azaz, ő tudja, hogy hogyan célszerű értékesíteni és ez a kulcs. Aprólékosan projekt terv szerint áll össze a kép és válik világossá a Tulajdonos számára, hogy mit kell tennie. Ez az Angyal hozzáadott értéke, ami a különbséget jelenti a sikeres üzlet és az időpocsékolós próbálkozás, avagy egy szub-optimális eredmény között. Kell mondanom mekkora érték egy hatékony tanácsadóval / projektvezetővel dolgozni? Pénzben, sikerélményben, bármiben kifejezhető érték, mindenkinek kívánom.

Legutóbbi bejegyzések

Ingatlanárak alakulása 2022-2023

Hogyan alakulnak az ingatlanárak 2023-ban? Mikor mennek lejjebb az árak? Az ingatlanpiac összeomlása jön? Erre kapsz itt választ.

7 tipp a stresszmentes költözéshez

Te se szereted a költözést, ugye? Az emberek többsége utál költözni. De ettől még időnként elkerülhetetlen. Íme 7 tipp, hogy a költözés ne rémálom legyen.

Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó

Ingatlaneladási témák