VIP Ingatlaneladás

Megvalósítom álmaidat, ha úgy döntesz, nem akarsz az ingatlaneladással bajlódni!

Szakértelem. Profizmus. Gondoskodás.

Ingatlanközvetítés másképpen

Vannak, akik nem akarják saját maguk eladni a lakásukat.
Megértem, hiszen sokfélék vagyunk.

Ügyfeleim kérésére, bár elsődlegesen tanácsadó vagyok,
limitált mennyiségben vállalok ingatlanközvetítést is.

Végig viszlek  az ingatlaneladás útján, aminek a vége az,
hogy megkönnyebbülten lezársz egy szakaszt az életedben,
hogy új korszak kezdődhessen.

Nem kell értened semmihez, nem kell megtanulnod semmit se.
Mindent megcsinálok helyetted és neked.

Olyan szintű odafigyelést és gondoskodást kapsz, ami, hidd el, egyedülálló.
Olvasd el, amit ügyfeleim mondanak rólam!

“Profi ingatlanközvetítő, jó szívvel ajánlom.”

Évát egy “nehéz” ingatlaneladási ügyben kerestük meg: az alany kissé öreg, nem túl jó helyen lévő, az értékeit nehezen megmutató, örökség miatt eladó sorba kerülő kis ház volt, ami az ingatlanpiac legrosszabb pillanatában került a piacra.  Az együttműködésünk során következetes és kíméletlen profizmussal kezelt minden problémát, minket, eladókat sem kímélve, de meg is lett az eredménye. Segítségével végül megjött a VEVŐ (akinek pont ez a ház kellett), az ingatlaneladás sikeresen lezárult. Nélküle talán még most is csak hirdetnénk…

Prokk Attila

“Profi ingatlanközvetítő! Évával ingatlan vásárlása kapcsán találkoztam. Minden kérdésünkre, kérésünkre közösen megtaláltuk a megoldást. Példaértékű volt számomra, ahogy folyamatosan fogta ügyfelei kezét és támogatta a teljes adásvételi folyamatot. A jövőben, ha ingatlant kell eladnom, biztos, hogy Évához fogok fordulni. Jó szívvel ajánlom, akár ingatlan eladása vagy vásárlása során kerül kapcsolatba vele az ember!”

Kovács Krisztina

Magyari Éva Ingatlanangyal

Üdvözöllek,

Magyari Éva vagyok, az Ingatlanangyal. Sok-sok ház és lakás eladása során dolgoztam ki azt a módszert, amivel bárki el tudja adni a saját ingatlanát – sokszor jobban és gyorsabban, mint egy ingatlanközvetítő.

Az évek alatt rájöttem, hogy mik azok a tényezők, amiken egy ingatlan eladása múlik. Hogy mivel kell, és mivel nem érdemes foglalkozni – függően az ingatlan állapotától és a te céljaidtól.

Üzleti és ingatlanközvetítői tudásomat, tapasztalatomat gyúrtam össze egy hatékony tanácsadási csomaggá, ami a lehető legjobb eredményt hozza számodra: van, amit megtanítok, és van, amit elkészítek neked.

Ugyanakkor tiszteletben tartom az emberek döntését. Azokét is, akik úgy döntenek, inkább ingatlanközvetítővel akarják ingatlanukat eladni. Nekik is segítek, ha ezt az utat választják – VIP Ingatlaneladás szolgáltatásommal. 

Szeretnél egy professzionális ingatlanközvetítőt?

Ingatlanközvetítési szolgáltatásom leveszi az eladók válláról az eladás terhét. Ugyanakkor mindent elkövetek, hogy kihozzuk az eladásból a maximumot. Ehhez persze szükséges az eladóval való együttműködés.

Kizárólag budapesti lakások eladását vállalom. Egyszerre maximum hármat, mert így tudok maximális gondossággal és a legmagasabb szakmai színvonalon dolgozni. Amennyiben érdekel ez a VIP ingatlaneladás szolgáltatásom, kérlek, töltsd ki az űrlapot, hogy felvegyem veled a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel