Kapcsolat

Nem találtad, amit kerestél?
Kérj személyre szabott ajánlatot!
Írj az IngatlanAngyalnak!

 

  1114 Budapest, Ulászló utca 12.

  info@ingatlanangyal.hu

  Magyari Éva, ingatlan eladási tanácsadó

  Magyari Éva vagyok.
  Ingatlan- és home staging szakértő.
  Ingatlaneladóknak segítek, hogy sikeresen eladják lakásukat, házukat, nyaralójukat.

  INGYENES

  20 buktató
  ingatlan
  eladásakor

  Vélemények

  Reka Koczka
  Reka Koczka
  2022-12-06
  Éva nagy szakértelemmel rendelkező, kiváló ingatlan eladási tanácsadó. 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek segítségre lenne szüksége ingatlan eladással kapcsolatos ügyekben. Éva szaktudása több területre is kiterjed, így remek tanácsokkal, tippekel látja majd önt is el, ahogy engem is.
  Csaba Horváth
  Csaba Horváth
  2022-08-28
  Egy: Ingatlanangyal kedves és okos hölgy. Kettő: Nagyon ért ahhoz amit csinál, így nemcsak a felmerülő kérdésekre adja meg a jó választ, de azokra is, amelyek (még) fel sem merültek. Három: Ingatlan ügyekben nagyon otthon van, ha bizonyos ritka témákban mégsem annyira, akkor utánanéz. Négy: Mivel érti a dolgát, meg is kéri az árát. Öt: Mivel érti a dolgát, az útmutatása felbecsülhetetlen értékű. Hat: Az egyenleg így mindig pozitív és jókora szám lesz. Hét: Hálásan köszönöm, Éva!
  Diána Reszkető
  Diána Reszkető
  2022-08-13
  Éva egy tökéletesen felkészült, végtelenül profi szakember. Első beszélgetésünk alkalmával tisztáztuk, hogy a home-staginget nem (részben) felújítandó házakra találták ki, de ezzel együtt a ház és az én felkészítésem az eladási folyamatra nélkülözhetetlen óriási segítséget jelentett. Ezt nem is lehetne szebben leírni, minthogy a jó társaság mellett Éva szolgáltatásának a haszna milliókban volt mérhető. Köszönöm ezúton is!!
  Judit Antal-Pap
  Judit Antal-Pap
  2022-08-02
  Mindenkinek ajánlom ezt a kedves hölgyet, ha pénzt akar spórolni a házeladás során.
  Ildikó Kovács
  Ildikó Kovács
  2022-04-18
  Nagyon megnyerő volt a telefonos konzultáció, Éva nagyon kedves segítőkész volt, és olyan dolgokra is rávilágított amikre egyáltalán nem gondoltam, hogy figyelni kell vagy fontos lehet. Felhívta a figyelmem, a hiányosságokra, és elmondta,hogyan tudok javítani a jelenlegi állapoton. Nagyon hálás vagyok neki mert az általa javasolt változtatásokkal sokkal kedvezőbb áron tudom meghirdetni, illetve eladni lakásomat.Rengeteget segített a lakásértékelés abban, hogy tisztábban lássam a dolgokat.
  János Orgován
  János Orgován
  2022-02-21
  Köszönöm szépen az önzetlen segítségét és tanácsadását! Nagyon sokat segített! Bátran tudom ajánlani mindenkinek!! Köszönettel: János
  Zoltan Lehoczky
  Zoltan Lehoczky
  2022-01-24
  Az IngatlanAngyallal értelmet nyer a know-how, azaz, ő tudja, hogy hogyan célszerű értékesíteni és ez a kulcs. Aprólékosan projekt terv szerint áll össze a kép és válik világossá a Tulajdonos számára, hogy mit kell tennie. Ez az Angyal hozzáadott értéke, ami a különbséget jelenti a sikeres üzlet és az időpocsékolós próbálkozás, avagy egy szub-optimális eredmény között. Kell mondanom mekkora érték egy hatékony tanácsadóval / projektvezetővel dolgozni? Pénzben, sikerélményben, bármiben kifejezhető érték, mindenkinek kívánom.

  Legutóbb bejegyzések

  Ügyfélkapus tulajdoni lap lekérése

  Az ügyfélkapus tulajdoni lap lekérése online módon a leggyorsabb és egyben legegyszerűbb megoldás arra, hogy az ingatlaneladó ellenőrizze saját ingatlana tulajdoni lapját.

  Komfortfokozatok

  Akár veszel, akár eladsz, jó, ha tudod, mit jelentenek az egyes komfortfokozatok. Mivel sokan nem tudják, azért a hirdetési szövegben sem szerepel mindig ez jól.

  Ingatlanárak alakulása 2022-2023

  Hogyan alakulnak az ingatlanárak 2023-ban? Mikor mennek lejjebb az árak? Az ingatlanpiac összeomlása jön? Erre kapsz itt választ.

  Ingatlan eladási témák

  Árajánlatot itt kérhetsz

  info@ingatlanangyal.hu

  20 BUKTATÓ INGATLANELADÁSKOR

  IRATKOZZ FEL HÍRLEVÉLÜNKRE ÉS MÁRIS TIÉD LEHET AZ AJÁNDÉK TANULMÁNY!