Start tanácsadás csomag

57000 Ft

Ez a tanácsadási csomag azoknak való, akik ingatlanközvetítő nélkül akarják sikeresen eladni az ingatlanukat, és éppen most fogtak neki, vagy már egy ideje hirdetik sikertelenül.

A Start csomag tartalmazza az ingatlan szakmai elemzését, a vázlatos (tól-ig) árbecslést, a javaslatokat, valamint egy 60 perces telefonos konzultációt, és mindennek az írásbeli összefoglalóját.

Kategória:

Leírás

A Start tanácsadás csomag egy személyre szabott terv a sikeres ingatlaneladáshoz.  Ahhoz kapsz induló szakmai támogatást, hogy egyedül, ingatlanközvetítő nélkül add el ingatlanod. Többek között arra kapsz választ és tanácsot:

 • hogyan keltse fel a potenciális vevők figyelmét,
 • hol érdemes hirdetni,
 • milyen legyen a hirdetési szöveg,
 • hogyan nézzen ki az ingatlan meghirdetéskor.
MI VAN A CSOMAGBAN?
 1.  Ingatlanod szakmai elemzése, hogy lásd, pontosan milyen tényezők befolyásolják az ingatlanod értékét, és mik fogják segíteni az eladást.
 2. Amennyiben van már folyamatban lévő ingatlan hirdetésed, annak az értékelése, amiben elmondom, mi hiányzik belőle, hogyan teheted még vonzóbbá vele az ingatlanodat az érdeklődők szemében.
 3. Vázlatos árbecslés, ami nem igazi értékbecslés, de jó rálátást ad arra, hogy mennyiért tudod viszonylag gyorsan eladni az ingatlanod, vagy mitől érne többet.
 4. Személyre szabott javaslatok, hogy mit tegyél, hogy sikeresen el tudd adni az ingatlanod.
 5. Egy 60 perces telefonos konzultáció, amiben megválaszolom a legégetőbb kérdéseid és elmondom testre szabott javaslataimat.
 6. Írásos elemzés, azaz konzultációm összefoglaló, amit emailben küldök el, és ami tartalmaz mindent, amit itt felsoroltam.
 7. “Ingatlanhirdetés titkok” – egy egyedülálló útmutató, amiből megtudhatod, hogyan készíts vevővonzó hirdetést.

Érdekelhetnek még…